17 Kasım 2008 Pazartesi

Kagıt Kebabı




Malzemeler :

Yarım kg kusbası et
250 gr mantar
15 adet arpacık sogan
1 su bardagı bezelye
2-3 adet domates
1-2 adet patates
3-4 adet sivribiber
2-3 dis sarımsak
1 fincan zeytinyag
1 fincan su
yarım kasık biber ve domates salcası
tuz,karabiber,kekik

Hazırlanısı :

Kusbası et,soyulmus dorde bolunmus mantar,arpacık sogan,bezelye,kusbası dogranmıs domates ve patates,ince dogranmıs sivribiber,zeytinyag,sarımsak,suda ezilmis salca,tuz,karabiber ve kekik bir kaba alınarak harmanlanır.Yaglı kagıttan kesilerek ortasına 4-5 yemek kasıgı harctan konulur,kenarları kıvrılır ve yaklasık 200 derece fırında pisirilirek servise alınır.




Hiç yorum yok:

 
Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory